Başkan Çelik’ten personeline yeni yıl jesti

Başkan Çelik’ten personeline yeni yıl jesti

Başkan Çelik’ten personeline yeni yıl jesti


Belediye personeli, Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik’in ‘Hoşgörü, samimiyet ve güler yüz, bu yıl parolamız olsun, mutlu yıllar yol arkadaşlarım notunun yer aldığı anlamlı hediye ile 2024 yılının ilk mesai gününe başladı.


‘Personelimizin mutluluğu, bizim mutluluğumuz’

Belediye personellerinin kendileri için kıymetli ve değerli olduğunu söyleyen Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;

“2024 yılının ilimize ülkemize ve insanlığa huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Yeni yılda mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladık. Kazasız belasız sağlıcakla bir yıl geçirmelerini diledik. Zor bir yılı geride bırakıyoruz. Çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. 600 bin konutun yerle bir olduğu, 50 binden fazla insanımızın deprem şehidi olduğu bir yıldı. Cenab-ı Hak böyle bir felaketi ülkemize ve insanlığa bir daha yaşatmasın diye dua ediyorum. Bu vesile ile mesaimizin ilk gününde personelimize çam sakızı, çoban armağanı bir hediye takdim ederek başladık. Allah, 2024 yılında bütün insanlığa mutluluk, sağlık ve huzur getirsin” şeklinde konuştu.



Amasya,Amasya Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 02.01.2024 13:41
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.