BAŞKAN ÇİMEN, A TAKIMI İLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN ÇİMEN, A TAKIMI İLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN ÇİMEN, A TAKIMI İLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Çimen, AK Parti’nin yeni dönem Gümüşhane Belediyesi Meclis üyesi adayları ve İl Genel Meclisi üyesi adayları ile birlikte Bağlarbaşı Sanayi Sitesi ve Bağlarbaşı esnaflarını ziyaret etti.

Başkan Çimen ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede şunları belirtti:

“Gümüşhane Belediye Başkanlığı için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile çıktığımız 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde vatandaşlarımızı, esnafımızı, kurumlarımızı ziyaret ederek onların görüş ve tavsiyelerini alıyoruz. Bu tavsiyeler bizim için çok önemli. İnşallah yeni dönemde şehrimize yeni projelerle dokunacağız. Vatandaşımızın bize tavsiyelerini projeye aktaracağız. Geçtiğimiz günlerde yeni yüzü ile açılışını yaptığımız Bağlarbaşı Sanayi Sitemizin çok değerli sanatkarlarını, esnafını ve Bağlarbaşı mahallemizin değerli esnaflarını ziyaret ettik. Bizleri güler yüzleri ile karşılayan tüm esnaf, sanatkâr ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de tüm hemşehrilerime de saygı ev salamlarımız sunuyorum”

Başkan Çimen’in ziyaretlerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş,  Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, belediye meclisi ve il genel meclisi üye adayları da katıldı.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 25.02.2024 20:48
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.