BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL SANDIKLI GARDAŞ YARENLER DERNEĞİNİN GECESİNE KATILDILAR

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL SANDIKLI GARDAŞ YARENLER DERNEĞİNİN GECESİNE KATILDILAR

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL SANDIKLI GARDAŞ YARENLER DERNEĞİNİN GECESİNE KATILDILAR

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, ilçemizde kültürel anlamda faaliyet göstererek, ilçemizdeki gelenek ve görenekleri gençlerimize ulaştırmak için yola çıkan Sandıklı Gardaş Yarenler Derneği’nin gecesine katılarak, kendilerini yalnız bırakmadılar.

Sandıklı Gardaş Yarenler Derneği’nin birbirinden güzel etkinliklerinin yapıldığı gecede; Sandıklı türküleri, ortaoyunu gösterileri, halk oyunları, ilahiler, ikramlar ve Sandıklı Gardaş Yarenler Derneğinin hayata geçmesinde için emeği geçenlere plaket takdimi yapıldı.

Burada Sandıklı Gardaş Yarenler Derneği Başkanı Yılmaz Demircan’dan plaketini alan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Sandıklımızın tarihini, kültürünü ve geleneklerini yaşatmanın önemine vurgu yaparak, gençlerin bu değerleri benimsemeleri ve gelecek nesillere aktarmaları gerektiğini belirtti. Bu güzel ortamı oluşturduklarından dolayı da Sandıklı Gardaş Yarenler Derneğine teşekkürlerini iletti.

Dernek Başkanı Yılmaz Demircan burada yaptığı açıklamada, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e bu bağlamda teşekkür ettiklerinin altını çizerek, yer tahsisinden, ihtiyaçlara kadar her zaman destek oldukları için duydukları memnuniyeti ifade ederek, hep birlikte daha nice güzel projelere imza atmak istediklerini belirttiler.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 13.11.2023 12:49
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.