BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Türkiye Cumhuriyetimizin milli marşı olan İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin yıl dönümü ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, mesajında, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemini vurgulayarak, marşın Türk milletinin milli kimliğinin simgesi olduğunu belirtti. Ayrıca, Mehmet Akif Ersoy’un vatan ve millet sevgisini en güzel şekilde ifade eden kelimeleriyle kaleme aldığı bu büyük eserin, Türk milletinin birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini ifade etti.

Dr. Mustafa Çöl, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün, İstiklal Marşımızın kabul edilişinin ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününün önemini bir kez daha yaşayarak hatırlıyoruz. Bu anlamlı gün, Türk milletinin milli mücadelesini ve bağımsızlık azmini simgeler. İstiklal Marşı, milli kimliğimizin ve vatan sevgimizin en güzel ifadesidir. Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden çıkan bu eşsiz eser, milletimizin yüreğinde sonsuza kadar yaşayacak.

Bu duygu ve düşüncelerle vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyor, İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yılını el kalbi duygularla tebrik ediyorum.” dedi.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 20.03.2024 11:29
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.