BAŞKAN HÜRRİYET, 7/24 İZMİT HALKININ YANINDA

BAŞKAN HÜRRİYET, 7/24 İZMİT HALKININ YANINDA

BAŞKAN HÜRRİYET, 7/24 İZMİT HALKININ YANINDA

Sabahın ilk ışıklarıyla sahaya çıkan Başkan Hürriyet, İzmit halkının hissettiği her duyguya ortak oluyor. Gün boyu kentin farklı noktalarında vatandaşın karşısına çıkan Başkan Hürriyet, bütün gönüllere ulaşıyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentin dört bir yanında vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm üretmeye yönelik saha ziyaretlerine devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarıyla, işçi ziyaretleri ve cami ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Hürriyet, günün geri kalanı da kentin farklı noktalarında vatandaşın karşısına çıkıyor.

Halkın İçinde

Cenazelerde İzmit halkının acısına ortak olan Başkan Hürriyet, nişan ve düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklara da ortak oluyor. Kimi zaman pazarda, kimi zaman bir okulun bahçesinde görülen Başkan Hürriyet, İzmitlilerle birlikte gülüyor, İzmitlilerle birlikte dertleniyor.

Cami Ziyaretlerini Önemsiyor

Her sabah kentin farklı noktalarında servis bekleyen emekçilere kolaylıklar dileyen Başkan Hürriyet, ardından cami cemaatleriyle buluşarak talep ve ihtiyaçları dinliyor. Cemaatin talepleri ise İzmit Belediyesi öz kaynaklarıyla kısa sürede yerine getiriliyor.

Esnafları Unutmuyor

Başkan Hürriyet, günün geri kalanında da saha programlarına devam ediyor. Her gün farklı mahallelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Hürriyet, vatandaşın taleplerini birebir yerinde dinleyerek çözüm üretiyor. Ayrıca pazarcı esnafını da düzenli olarak ziyaret eden Başkan Hürriyet, esnafın yanında olduğunu daima gösteriyor.

Okullarda Beslenme Saati Projesini Anlatıyor

Okul ziyaretleri ile öğretmen ve öğrencilerle buluşan Başkan Hürriyet, eğitime yönelik projelerini anlatıyor. Beslenme Saati Projesine önem veren ve daha fazla çocuğun bu hizmetten faydalanmasını isteyen Başkan Hürriyet, okullarda özellikle bu konu üzerinde duruyor.

Cuma Namazı Sonrası Cemaat Ziyaretleri

Başkan Hürriyet, Cuma namazları çıkışında da cami cemaatleriyle bir araya geliyor. İzmit’in her noktasına hiçbir ayrım gözetmeden en iyi hizmeti götürmek adına çalışan Başkan Hürriyet, vatandaşların da takdirini topluyor.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 09.03.2024 13:57
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.