BAŞKAN HÜRRİYET, ALİKAHYA PAZARINI ZİYARET EDEREK ESNAFI DİNLEDİ

BAŞKAN HÜRRİYET, ALİKAHYA PAZARINI ZİYARET EDEREK ESNAFI DİNLEDİ

BAŞKAN HÜRRİYET, ALİKAHYA PAZARINI ZİYARET EDEREK ESNAFI DİNLEDİ

Başkan Hürriyet, Alikahya pazar esnafını ziyaret ederek, talep ve önerilerini dinledi. Pazar esnafı Hürriyet’e gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, günün erken saatlerinde başladığı programlarına Alikahya Kapalı Pazar Alanında esnafı ziyaret ederek devam etti. Her çarşamba günü Alikahya’da kurulan pazarı ziyaret eden Başkan Hürriyet, pazarcı esnafı tarafından sıcak karşılandı. Tezgahları dolaşan Başkan Hürriyet hem esnafın hem de vatandaşların taleplerini dinledi.

Çınar Ekibinden Sıcak Çorba İkramı

Başkan Hürriyet’e Pazar ziyaretinde Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Yalçın, İzmit Belediye Meclis Üyesi Devrim Bal, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Turgay Oruç, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam, İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ve İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Gülşah Çubuklu eşlik etti. Ziyarette ayrıca İzmit Belediyesi Çınar Ekibi tarafından vatandaşlara ve esnafına sıcak çorba ikramı yapıldı.

‘Beraber Emek Vereceğiz’

Hürriyet, sabahın erken saatlerinde tezgâh açan esnafa emekleri için teşekkür etti.  Başkan Hürriyet esnafların taleplerini dikkate aldıklarının altını çizerek, “Taleplerinizi dinleyerek çözüm üretmeye çalışacağız.  Daha yaşanılır bir İzmit için beraberce emek vereceğiz. Hepinize bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 29.12.2023 14:12
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.