Başkan Muhittin Böcek Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Muhittin Böcek Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Muhittin Böcek Öğretmenler Günü Mesajı

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devrim ve ilkeleri doğrultusunda karanlıkları aydınlatan, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı yetiştirmek için özveri ve sevgiyle görev yapan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarım.

Bilimin, aydınlığın ve Cumhuriyetimizin tüm değerlerinin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan, bizlere verdikleri eğitimle ülkemize hizmet etmemize vesile olan elleri öpülesi öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Dünyanın en saygın ve en kutsal mesleğini yapan siz değerli öğretmenlerimiz bilgi ve tecrübelerinizle önce sınıfları ardından ülkemizin geleceğini aydınlatarak geleceğimize yön vermeye devam ediyorsunuz. Gelecek gençlerin, gençlerse siz öğretmenlerin eseridir. Başöğretmen Atatürk’ün “Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır" sözünde de işaret ettiği gibi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını sizlerin yetiştirdiği çocuklarımız ve gençlerimiz inşa edecekler.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, fedakârca görev yapan kıymetli öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Geçmişte yolumuzu açan bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam eden Büyük Önder Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, bizleri yetiştiren ve bugünlere gelmemize vesile olan tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum. Eğitime yıllarını veren emekli öğretmenlerimize sağlıklı uzun yıllar diliyor, eğitim şehitlerimiz başta olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Eğitim ve öğretim hayatında gösterdiğiniz özveri ve emekler için sizlere teşekkür ederiz.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN


Muhittin BÖCEK 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı 


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 23.11.2023 13:00
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.