Başkan Önal sözünü tuttu, Bilgi teyzeyle buluştu

Başkan Önal sözünü tuttu, Bilgi teyzeyle buluştu

Başkan Önal sözünü tuttu, Bilgi teyzeyle buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında seçim öncesinde söz verdiği Bilgi teyzeyle bir araya geldi. Ailenin bayramını kutlayan Önal, Verdiğimiz her sözü tutacağız” dedi.

 

 

Ramazan Bayramı’nda mesaisini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, 31 Mart yerel seçim çalışmalarında kendisini kahve içmeye davet eden Bilgi Aksakal ve ailesini ziyaret etti. Ailenin bayramını kutlayan Önal, samimi ortamda geçen buluşmada, her zaman sahada olacağını bir kez daha hatırlattı. Aile sakinleri de Başkan Önal’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ TUTACAĞIZ

Başkan Önal, Seçim çalışmaları kapsamında yaptığımız mahalle ziyaretleri esnasında Bilgi teyzemiz, beni bir mola vermek için kahve içmeye çağırmıştı. Ben de programlarımız esnasında kendisini arayıp, göreve seçildikten sonra ilk kahveyi içmeye geleceğime dair söz vermiştim. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” diyerek kendisini ve ailesini ziyaret ettim. Hem büyüklerimizin bayramını kutladık hem de sözümüzü yerine getirdik. Bundan sonra da verdiğimiz her sözü tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 


İzmir,Bayraklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 14.04.2024 15:35
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.2 ° / 18.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.