Başkan Şahin’den, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Mesajı

Başkan Şahin’den, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Mesajı

Başkan Şahin’den,

Başkan Şahin’den, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Mesajı


Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Şahin mesajında; “Demokratik kültürümüzün vazgeçilmez unsuru olan basınımız, toplumsal gelişim ve değişimin de öncüsüdür. Milletimizin sesi olmayı kendine meslek ve görev edinen gazeteciler, hayatları boyunca büyük fedakarlık içerisinde sorumluluklarını yerine getirmektedir. Basın ahlak ve ilkeleri doğrultusunda halkımızın doğru ve tarafsız haber almasını sağlayan basın mensuplarımızın; gece, gündüz demeden özveriyle yürüttükleri çalışmalar her türlü takdirin üzerindedir.
Milli ve manevi değerlerimize bağlı, basın meslek ve ahlak ilkelerine uyan, toplumun haber alma ihtiyacını tarafsız bir şekilde karşılayan tüm basın mensuplarını tebrik ediyorum. Medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Bu vesileyle ebediyete irtihal eden tüm gazetecilerimizi rahmetle anıyor, basın camiasına saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Afyonkarahisar,İscehisar Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 26.01.2024 13:40
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.