BAŞKAN YILDIRIM SERHAT İLLERİNİN MİSAFİRİ OLDU

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Serhat İller (Kars, Ardahan, Iğdır) Kardeş İller Sosyal ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

BAŞKAN YILDIRIM SERHAT İLLERİNİN MİSAFİRİ OLDU

İlçedeki derneklere ziyaretlerini sürdüren Başkan İsmet Yıldırım, “Burayı kendi yöremiz gibi görüyoruz. Sık sık derneğimizi ziyaret ediyoruz. Bildiğiniz üzere önümüzde çok önemli bir seçim var. Bütün yaşanan olumsuz hadiselere rağmen Ümraniye’mizde son 5 yılda önemli hizmetler yaptık. Yakın zamanda da Osman Gazi Millet Bahçemizin açılışını yapacağız. Pandemiye rağmen 6 okul, 100’e yakın park, yüzme havuzları ve gençlerimize hizmetlerimizle onların hayata tutunmalarını sağlıyoruz. 271 eseri kendi imkanlarımızla sizlerin hizmetine sunduk. Hazırladığımız kitapçıkları sizlerin evlerine gönderiyoruz. Orada hizmetlerimizi daha yakından inceleyebilirsiniz. Ümraniye’mizin daha iyi hizmetler alabilmesi için 31 Mart’ta Murat Başkan'ımıza tam destek vermemiz gerekiyor” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 04.03.2024 11:46
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.