BAŞKANIMIZDAN 'ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ' MESAJI

BAŞKANIMIZDAN 'ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ' MESAJI

BAŞKANIMIZDAN

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi olan gazeteciliği tarafsız ve objektif bir şekilde yürüten tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Başkanımız, ülkemizde 72 yıldır kutlanan 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla yayımladığı mesajına şöyle devam etti: "Ülkemizde gazetecilerin çalışma koşullarını düzenleyerek, sosyal haklar sağlayan 212 sayılı yasanın yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1961 tarihinden bu yana kutlanan 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla bu kutsal görevi layıkıyla yapan tüm basın mensubu büyüklerimizi, arkadaşlarımızı ve kardeşlerimizin gününü kutluyorum. Çünkü, insanlara sağlıklı ve doğru haber akışı sağlamak gibi önemli bir misyon üstlenen basın mensupları, kamuoyu adına çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bundan dolayı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir kez daha araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan, evrensel meslek ilkelerine uyan tüm gazeteci kardeşlerimizi kutluyorum."


Adıyaman,Adıyaman Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 21.03.2024 00:26
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.