Başkanvekili Güzgülü “Şifalı Otlar Festivali”ne Katıldı

Başkanvekili Güzgülü “Şifalı Otlar Festivali”ne Katıldı

Başkanvekili Güzgülü “Şifalı Otlar Festivali”ne Katıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü bitki çeşitliliği bakımından adeta bir cennet olan Manisa’nın şifalı otlarının tanıtıldığı, Kurşunlu Han’da gerçekleştirilen “Şifalı Otlar Festivali”ne katıldı.

Manisa Pazarcılar Odası ile Manisa İl Tarım Müdürlüğü'nün işbirliğiyle beraber Şehzadeler Belediyesi’nin desteğini alarak Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi'nin öncülüğünde düzenlenen Şifalı Otlar Festivali ziyaretçilere kapılarını açtı. Bu yıl ikincisi düzenlenen festivalde endemik ve tarımsal bitki türleri açısından zengin bir ekosisteme sahip Manisa’nın asırlardır insanlara şifa dağıtan bitkileri tanıtılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de Şifalı Otlar Festivali’ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Festivale Güzgülü’nün yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, 24. Dönem Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve vatandaşlar katıldı. Başkanvekili Mehmet Güzgülü, stantları gezip ürünlerini sergileyenlerden bitkilerin özellikleri hakkında bilgi alarak esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 04.03.2024 02:26
  • Çarşamba 23.8 ° / 15.4 ° false
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.