Bebeğiniz Emzik Kullanıyor mu ?

Anneler ve bebeklerinin hayatlarını kolaylaştıran Wee Baby, gece ve gündüz için ayrı olarak tasarladığı emzikleriyle bebeklere tüm gün rahatlık sağlıyor. Fosforlu rengiyle gece kolaylıkla bulunan gece emziği, bebeklere deliksiz bir uyku

Bebeğiniz Emzik Kullanıyor mu ?

Bebeklerin gelişme dönemlerinde sıklıkla ihtiyaç duyduğu, emme içgüdülerini tatmin eden emzikler; boyutları, uçları ve üretildiği malzemeye göre değişiklik gösterebiliyor. Wee Baby, bebeklerin rahatlığını ön planda tutarak gece ve gündüz emzikleri tasarladı. Ortodontik damaklı emzik ucuyla içgüdüsel emme hareketine uyum gösteren gece ve gündüz emzikleri, doğal damak yapısı ve diş gelişimine de destek veriyor.

 

Karanlıkta kolay bulunabilen emzik

Karanlıkta parlayan fosforlu rengi sayesinde ışıkların açılmasına gerek kalmadan rahatlıkla bulunabilen gece emziği, bebeklerin uykularının bölünmesini engelliyor. Aynı zamanda sapsız olan emzikler, emme esnasında ses yapmıyor ve bebeklerin rahat bir uyku geçirmesini sağlıyor. Gündüz için ise, aynı rahat ve konforlu tasarımın saplı modeli olarak kapaklı emzikler geliştirildi.

 

Pratik kullanımı rahatlık sağlıyor

Gece ve gündüz emzikleri FDA standartlarında gıda ile teması uygun, BPA içermeyen materyallerden üretildi. Silikon emzik ucu, pürüzsüz ve kokusuz. Kolaylıkla takılıp çıkarılabilen PP koruyucu kapağı da emziğin kullanılmadığında temiz kalmasını sağlıyor. Wee Baby’nin gece ve gündüz emziklerinin yanı sıra diğer ürünleriyle ilgili daha detaylı bilgi için www.weebaby.com.tr  web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler: Wee Baby emzik
Tarih: 11.08.2018 19:36
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.