Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun Miraç Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun Miraç Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun Miraç Kandili Mesajı

Mübarek üç ayların en kıymetli gecelerinden olan Miraç Kandili’ne erişmenin huzurunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimin ve Türk-İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

6 Şubat 2023 yılında yaşadığımız ve 11 ilimizin etkilendiği, binlerce insanımızı kaybettiğimiz deprem afetinin birinci yılında birlik ve beraberlik içerisinde yaraların sarıldığını görmek ülke olarak birbirimize olan bağlılığımızın bir göstergesidir. Deprem afetinde kaybettiğimiz tüm kardeşlerimize Cenabıhak’tan rahmet diliyorum. Yakınlarını kaybeden kardeşlerimiz başta olmak üzere milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim bir daha böyle felaketleri bizlere yaşatmasın.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) semaya yaptığı hikmet yüklü yolculuğu olan Miraç gecesinde Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul buyursun.

Mübarek Ramazan ayının da müjdeleyicisi olan Miraç gecesinin dünyaya barış, sağlık ve huzur getirmesini Cenabıhak’tan niyaz ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daha da güçlü kılsın. Gecemiz mübarek olsun.


Kastamonu,Kastamonu Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 06.02.2024 13:22
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.