Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Hoş Geldin Bebek Ziyareti

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Hoş Geldin Bebek Ziyareti

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Hoş Geldin Bebek Ziyareti
Emirdağ Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği “Hoş Geldin Bebek” projesiyle ebeveynlerin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor. Fırsat buldukça hoş geldin bebek ziyaretleriyle yeni bebek sahibi olan aileleri bu özel ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu eşi Hümeyra Koyuncu ile birlikte Çilli Mahallesinde ikamet eden Mevlüt Duran ve ailesini ziyaret ederek bebeklerinin ismini koydu.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla doğumdan ölüme kadar Emirdağlı hemşehrilerimizin yanında olduklarını belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Duran ailesinin mutluluğunu paylaşıp, ailemizin minik ferdine Eymen Asaf ismini verdik.
Eymen Asaf bebeğe sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyor, bebeğimizin vatana, millete ve ailesine hayırlı bir evlat olmalarını temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 17.11.2023 13:00
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.