Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan TBMM’ye Ziyaret

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan TBMM’ye Ziyaret

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan TBMM’ye Ziyaret
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen 8’inci Aile Şûrasına katılmak için Ankara’da bulunan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek TBMM Başkan Müşaviri hemşehrilerimiz Cengiz Sağlam, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Dr. Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven’le bir araya geldi.
İlçemizdeki yatırımların değerlendirildiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “İlçemize yatırım ve hizmet yolunda kapısını çaldığımız ilimizin kıymetli vekilleri bizim için elinden geleni yapıyor. Bu vesileyle bizleri gazi meclisimizde misafir eden TBMM Başkan Müşaviri hemşehrilerimiz Cengiz Sağlam, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Dr. Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven’le hizmetlerimize destekleri ve şehrimize kazandırdıkları için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 27.10.2023 12:37
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.