Bolu Belediyesi’nden sokak hayvanları için mama kampanyası

Bolu Belediyesi’nden sokak hayvanları için mama kampanyası

Bolu Belediyesi’nden sokak hayvanları için mama kampanyası

Bolu Belediyesi doğada yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için bir kampanya başlatarak Bolululara mama bağışı çağrısı yaptı. Kampanyaya vatandaşlar 444 26 58 numaralı çağrı merkezi üzerinden destek verebilirler.

Bolu’yu etkisini alan kar yağışı artarak devam ederken Türkiye’de mama üreten ender belediyelerden biri olan Bolu Belediyesi, şehir merkezi dışındaki diğer hayvanların yiyecek ihtiyacını da karşılayabilmek için “mama kampanyası” başlattı.

“Can dostlarımızı unutmayalım” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Bolululardan şehir merkezinden uzakta hayatlarını zorlu kış şartları altında sürdüren yabani ve sokak hayvanlarının beslenmelerini ve hayatta kalmalarını sağlamak için mama bağışı yapmaları çağrısında bulundu.

Anlamlı kampanyaya destek vermek isteyenler Bolu Belediyesi’nin 444 26 58 numaralı çağrı merkezi üzerinden Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne mama bağışı yapabilirler.


Bolu,Bolu Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 26.01.2024 13:20
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.