Büyükşehir, Arınç’ın Düzenlediği İftar Programına Katıldı

Büyükşehir, Arınç’ın Düzenlediği İftar Programına Katıldı

Büyükşehir, Arınç’ın Düzenlediği İftar Programına Katıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın Manisa Öğretmen Evi’nde düzenlediği iftar programına katıldı.

22. Dönem TBMM Başkanı ve eski Milletvekili Bülent Arınç, Manisa Öğretmen Evi’nde iftar programı gerçekleştirdi. Ezanın okunmasıyla beraber dualarla oruç açıldı. 22. Dönem TBMM Başkanı Arınç’ın iftar programında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil’in yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Nevin Sert, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başta olmak üzere önceki dönem bürokratlar, akademisyenler, iş insanları, hukukçular, esnaflar, eğitim camiası ve basın mensupları yer aldı. Oruçların açılmasının akabinde bir konuşma gerçekleştiren önceki dönem Meclis Başkanı Arınç, birçok misafirle isim isim selamlaştıktan sonra Manisa’ya dair anılarını içeren anekdotlar paylaştı. Mübarek Ramazan ayının herkese huzur ve bereket getirmesini dileyen Arınç, iftar programına katılarak kendisini onurlandıran misafirlere teşekkür ettiğini belirtti. Hediye takdimlerinin de yapıldığı program fotoğraf çekimlerinin ardından noktalandı.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 29.03.2024 12:32
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.2 ° / 18.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.