Büyükşehir, Cep Sinemasında Özel Konuklarını Ağırladı

Büyükşehir, Cep Sinemasında Özel Konuklarını Ağırladı

Büyükşehir, Cep Sinemasında Özel Konuklarını Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Selendi Gençlik Merkezi’nde bulunan Cep Sineması’nda, Üç Eylül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi’nde yer alan Cep Sineması’nda özel konuklarını ağırladı. Selendi Üç Eylül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, özel eğitim öğretmenleri eşliğinde Selendi Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrencilerin kendi el emekleri ile hazırladıkları küçük hediyeler, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk ve Selendi Gençlik Merkezi yetkililerine takdim edildi. Daha sonra Büyükşehir yetkilileri tarafından Cep Sineması’nda ağırlanan özel konuklar, animasyon filmi izleyerek, hoşça vakit geçirdiler. Öğrencilerine keyifli bir gün yaşattıkları için Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden merkez yetkilileri, cep sinemasından memnun kaldıklarını ifade ettiler.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 03.12.2023 19:12
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.