BÜYÜKŞEHİR PSİKOLOJİ SÖYLEŞİLERİ İLE BİLGİLENDİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR PSİKOLOJİ SÖYLEŞİLERİ İLE BİLGİLENDİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR PSİKOLOJİ SÖYLEŞİLERİ İLE BİLGİLENDİRİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen psikoloji söyleşilerinin 2’nci sezonu başladı. Uzman Psikolog Enes Bülbül, yeni sezonun ilk programında ‘Psikolojik Savunma Mekanizmaları’ konusunda katılımcıları bilgilendirdi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi çalışmaları kapsamında düzenlenen psikoloji söyleşilerinde 2’nci sezona start verildi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte bu ay ‘Psikolojik Savunma Mekanizmaları’ konusu ele alındı.
 
BAŞVURULAR BÜYÜKŞEHİR’İN WEB SAYFASINDAN YAPILIYOR  
Büyükşehir Belediyesinden etkinlikle ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Psikolojik yapımıza temas eden çeşitli konu başlıklarında interaktif katılıma dayalı olarak her ayın ilk perşembe günü 17.30 – 19.00 saatleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğimiz, Ekim 2023’te yapılan ilk programla ikinci sezonuna başlamıştır. İlk sezondan itibaren vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen psikoloji söyleşilerine gösterilen ilgi her ay artarak devam etmektedir. Ayrıca Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından her ayın ilk çarşamba günü düzenlenen Evlilik Okulu ve 12 yaş üzeri bireylere yönelik psikolojik danışmanlık hizmetleri de yoğun ilgi görmektedir. Psikolojik danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın ALO 153 Çağrı Merkezini arayarak başvuru yapmaları yeterlidir. Bu hizmet ücretsiz olarak verilmektedir. Evlilik Okulu ve Psikoloji Söyleşileri için başvuru ise web sayfasından online olarak yapılmaktadır.”

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 04.11.2023 12:50
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.