Büyükşehir’den 24 Kursiyere Arıcılık Eğitimi

Büyükşehir’den 24 Kursiyere Arıcılık Eğitimi

Büyükşehir’den 24 Kursiyere Arıcılık Eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara Arıcılık Eğitim ve Ana Arı Üretim Merkezi’nde, 24 kursiyerin katılımı ile temel arıcılık eğitimine başladı.

Kırsal kalkınmanın sağlanması adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, Manisa’yı arıcılıkta ve bal üretiminde marka şehir yapmak amacıyla da projelerine devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetleri Dairesi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar kapsamında eğitim çalışmalarına başlandı. Gölmarmara ilçesinde kurulan Arıcılık Eğitim ve Ana Arı Üretim Merkezi’ndeki eğitime, 24 kursiyer katıldı. Eğitim kapsamında kursiyerlerin temel arıcılık eğitimi alacakları, kurs sonunda da Halk Eğitim Merkezinden onaylı sertifika sahibi olacakları belirtildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay, eğitime katılarak, kursiyerlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve başarı dileklerini iletti.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 09.03.2024 11:03
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.