CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ BURCU KÖKSAL’DAN HÜRRİYET’E DESTEK

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ BURCU KÖKSAL’DAN HÜRRİYET’E DESTEK

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ BURCU KÖKSAL’DAN HÜRRİYET’E DESTEK

“Başarılı CHP’li Belediyelerle Uğraşıyorlar”

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında İzmit Belediyesine uygulanan taşkın haciz işleminin çifte standart olduğunu ifade ederek İzmit Belediyesinin Ankara’daki sesi oldu

CHP Grup Başkanvekili  ve aynı zamanda CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında İzmit Belediyesine uygulanan taşkın haciz işlemine dair değerlendirmelerde bulundu. Köksal açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Geçtiğimiz hafta haberlere düşen bir konu oldu. Cumhuriyet Halk Partili ‘İzmit Belediyesinin gayrimenkulleri haczedildi’ diye. Hatta Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, bu haciz işlemini gazetelerden öğrendiğini söyledi. Kocaeli’deki diğer tüm belediyeler Adalet ve Kalkınma Partisine ait.

“Belediyemizin Başına İlginç Bir Durum Geliyor”

Hepsinin SGK’ya çok daha fazla borcu var ama İzmit Belediyesi SGK’ya gayrimenkullerini mal beyanı olarak bildiriyor ve ‘453 adet gayrimenkulüme haciz koyabilirsiniz’ diyor. Aynı gün SGK tarafından 2 tane yazı yazılıyor. İlk başta 435 adet gayrimenkule haciz işlemi için yazı yazılıyor. Aynı gün çok ilginç bir durum geliyor belediyemizin başına. Aynı gün tekrar SGK bir yazı yazıyor. ‘Sistemden haciz koy işlemi gerçekleştirilememiş olup İzmit Belediyesi Başkanlığına ait tüm gayrimenkullere haciz konulmasına’ diye ikinci yazı gönderiyor. Bu ne demek? Gayrimenkullere taşkın haciz demek.

“Başarılı CHP’li Belediyeye Taşkın Haciz İşlemi”

Belediyemiz bu olayı AKP’li siyasilerin gazetelere verdiği demeçlerden öğreniyor. Daha belediyeye beyan yapılmamış, evrak ulaşmamış. Şimdi AKP’li belediyelere her türlü kolaylığı sağlayıp her türlü muafiyeti verenler CHP’li belediyelere gelince adeta kan kusturuyorlar, haciz uygulamasını hayata geçiriyorlar. SGK’nın yarasını derinleştirenler Cumhuriyet Halk Partili belediyelerle uğraşıyorlar. AKP’li belediyelerin çok daha fazla borcu olmasına rağmen Kocaeli’de sırf Cumhuriyet Halk Partili başarılı bir belediye olduğu için taşkın haciz işlemini Cumhuriyet Halk Partili İzmit Belediyesine uyguluyorlar.”


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 21.10.2023 19:20
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.