Demirtaş; Gençlere Seslendi..! (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

6. olağan genel kurulda yeniden başkan seçilen tek aday Demirtaş; gençlerin önünü açmamız lazım dedi.

Demirtaş; Gençlere Seslendi..! (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Demirtaş; Gençlere Seslendi..!

6. olağan genel kurulda yeniden başkan seçilen tek aday Demirtaş; gençlerin önünü açmamız lazım dedi.

Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi ve Meclis grup başkan vekili iken ilçe başkanlığına atan Mülayim Demirtaş; Üç dönem Beylikdüzü’nde Meclis üyeliği yaptı. Altı ay önce mevcut İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer’in CHP İstanbul Milletvekili olmasıyla birlikte, Mülayim Demirtaş İlçe Başkanlığı’na atamayla getirilmişti. 6. olağan genel kurulda yeniden başkan seçilen Demirtaş; amacımız gençlerin önünü açarak geleceğe hazırlamak olacaktır dedi. 

“KADIN VE GENÇLERE ÖNEM VERECEĞİZ”

Demirtaş; Kadınlarımız ve gençlerimize özel projeler yaparak, geleceğe hazırlanmalarına katkı sağlayacağız. Tüm halkımız ile beraber olacağız onların sesine kulak vereceğiz ve bu beraberliğin başarı getireceğine inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız gençlere ve kadınlarımıza yönelik olacaktır. Herkesin gönülden çalışacağına ve destek vereceğine inanıyorum, umudumuz gençler dedi.

“KAPIMIZ SÜREKLİ AÇIK”

‘Kapımız herkese her zaman açıktır. Gelen hiç kimseyi ters çevirmeyiz. Biz birlikte sorunlarımıza çözüm bulabiliriz. Sorunların çözümünden sonra mutluluk ile yolumuza devam edeceğiz diyen, Demirtaş, halka verdiği önemi ve sorunları çözebilme isteğini bu şekilde sözleriyle üye ve delegelere anlattı. Katılım gösteren herkese teşekkür ederim dedi.

MÜLAYİM DEMİRTAŞ KİMDİR?

 

1964’te Yakuplu’da (Beylikdüzü) doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul’da tamamladı. 1981’de Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (BEDAŞ) işçi olarak çalışmaya başladı. 25 yıl boyunca farklı dönemlerde iş yeri sendika temsilciliği yaptığı görevini 2013’te emekli olarak sonlandırdı. 2005-2009 yılları arasında CHP Yakuplu Belde Teşkilatı’nda belde başkanı olarak görev aldı. 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Meclis Üyesi seçildi, Grup Sözcüsü olarak görev aldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Mülayim Demirtaş 50 yıldır Beylikdüzü’nde yaşıyor.

Haber: Nezir KARAYÜN


Tarih: 20.08.2023 11:13
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.