Demirtaş; Kapımız Herkese Açık

“Nereden geldiğinizin, kim olduğunuzun bir önemi olmaksızın kapımız herkese açık.”

Demirtaş; Kapımız Herkese Açık

 

Demirtaş; Kapımız Herkese Açık

Geçtiğimiz günlerde 13. Olağan Genel Kurulu’nu Gerçekleştiren CHP Beylikdüzü İlçe başkanlığına yeniden seçilen Mülayim Demirtaş’a Beylikdüzü Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ADOM Ajans Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Karayün kendisini çok eski zamanlardan Beylikdüzü Belediyesinde Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Vekilliği yaptığı dönemlerden yakından tanıdığını, Beylikdüzü’nde birçok başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, Mülayim Demirtaş’ın Partisine ve İlçesine faydalı çalışmalar yapacağına inanıyorum dedi. Kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Nezir Karayün’e teşekkür ediyorum dedi.

“Yönetimde Gençlerin Önünü Açıyoruz”

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş; Kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren ADOM Ajans Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Beylikdüzü Gazetesi imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Nezir Karayün’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Beylikdüzü’nde belli oranda değişiklikler yapmayı ve kadroyu genişletmeyi hedefliyoruz. 19 yaşından, 40 yaşına kadar kadınların çoğunlukta olduğu, genç ve dinamik bir ekibimiz var. Özellikle gençlerimize ve kadınlarımıza önem vermeye devam edeceğiz. Bizim tek umudumuz genç nesil ve kadınlarımızdır. Bu nedenle Beylikdüzü’nde gelecek yerel seçimlerde onlarla birlikte İstanbul ve Beylikdüzü’nde kazanacağız.

“Her Haneyi Ziyaret Edeceğiz”

Şehir planlamacısı olan bir Belediye başkanımız var ve plan konusunda en iyisiyiz. Alt yapı, Üst yapı ile ilgili yaptıkları çalışmalar ortada. Halkın her katmanıyla ilişkisi olan bir belediyeyiz bunu devam ettirip çalışmalarımız arttıracağız. Anlayışımız içten ve samimi. “Nereden geldiğinizin, kim olduğunuzun bir önemi olmaksızın kapımız herkese açık.” Göreve geldiğim günden itibaren 1600 yeni üye yaptık. Şu an 8000 üyemiz var. 280000 civarında seçmen var ve biz bunun %10 kadar üye kazanmayı hedefliyoruz. Daha önce 17 günde 114000 hane ve 18000 esnaf ziyareti gerçekleştirdik. 15 Eylül – 31 Mart tarihleri arasında da her haneyi en az üçer defa ziyaret edip toplam 360000 haneye ulaşmayı hedefliyoruz dedi. Göreve geldiğim günden itibaren 1600 yeni üye yaptık. Çalışmalarımıza devam edeceğiz ve çoğalacağız.

 

 


Anahtar Kelimeler: demirtaş; kapımız herkese açık
Tarih: 02.09.2023 15:19
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.