Demirtaş; Karşılıksız Hizmete Talibim…

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve adayı Mülayim Demirtaş, seçim sürecine dair gazetemize açıklamalarda bulunarak, örgütümüzün bize ihtiyacı var bizde her zaman olduğu gibi yine karşılıksız hizmete devam edeceğiz dedi.

Demirtaş; Karşılıksız Hizmete Talibim…

Demirtaş; Karşılıksız Hizmete Talibim…

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve adayı Mülayim Demirtaş, seçim sürecine dair gazetemize açıklamalarda bulunarak, örgütümüzün bize ihtiyacı var bizde her zaman olduğu gibi yine karşılıksız hizmete devam edeceğiz dedi.

Sorularımıza samimi ve net cevaplar veren, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve adayı Mülayim Demirtaş; Beylikdüzü belediye meclis üyesi ve grup başkan vekili iken, 6 Ay önce CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığına getirildim. Tabiki bu bir tesadüf değildi yaşamımızı adadığımız partimizin bize vereceği tüm görevlere, amasız ve lakinsiz evet demek bizim yapımızda vardır. Ben 40 yıldır CHP Üyesiyim Belde Başkanlığı, İlçe Yöneticiliği, 3 dönem Belediye Meclis Üyeliği, 3 dönem Belediye Grup Başkan Vekilliği, 2 dönem Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcılığı yaptım. Parti büyüklerimiz ilçe başkanlığını teklif ettiklerinde 30 saniye bile düşünmeden kabul ettim. Meclis Üyeliği Başkan yardımcılığı görevimden hemen istifa ettim. 

“En İyi İş Çıkaran Belediyeyiz”

Demirtaş;  9 yıldır Beylikdüzü Belediyesi CHP tarafından yönetiliyor. Türkiye genelin de en iyi iş çıkaran Belediye biziz. Halkımız bizim hizmetlerimizden son derece memnun. Birçok hizmeti belediyemize bağış yoluyla yapıyoruz. Belediye bütçesine dokunmadan kreşler, Dini tesisler ve benzeri birçok hizmetin yapılması mümkün. Pandemi de sıkıntıya düşen her vatandaşın sıkıntısını çözmek için adeta hizmet yarışı içindeydik. Deprem de en hızlı aksiyonu olan İlçe Belediyesi ve Başkan Mehmet Murat Çalık oldu. 

“Deprem Bölgesine İlk Ulaşan Belediyeyiz”

Deprem bölgesi İskenderun da herkese örnek olacak bir çadır kent kurduk. Daha sonra AK Partili olmasına rağmen İskenderun Belediyesi, onlara devri yapıldı. Her şeyi orada bıraktık döndük kendi işimize. Beylikdüzü halkı depremde çok duyarlıydı. En çok yardım götüren İlçe olarak Beylikdüzü İlçesini söyleyebiliriz. 84 Tır yardım gitti buradan. Yani şöyle İstanbul dan Büyükşehir korkunç devasa yükler taşıdı ama 600 Tır yardımın 84 TIR’ını biz göndermiştik. Bunun 300’den fazlasını Büyükşehir götürmüştür. Öbür Belediyeler de ne götürdüyse o işte bunu söyleyebilirim. İyi Belediyelerimiz de bir sıkıntı yok Özellikle Belediyemiz son 2 Dönemdir diğer Belediyelerin yapabileceğinin çok çok üstünde efor sarf ediyor. Gençlere ve kadınlara yönelik hizmetlerimiz mükemmel.  Yaşlı bakımla ilgili harika hizmetlerimiz mevcut. Aş evimiz çok iyi. ALLAH göstermesin bir afet anında çok hızlı günlük  en azından 20 - 25 bin yemek çıkarabilecek seviyede. Soğuk hava depolarımız keza. Bunların hepsinin mimarı Mehmet Murat Çalık’tır. İyi gidiyoruz.

 

 

Tek Adayımız Mehmet Murat Çalık !

Yerel seçimlerde sizin de Belediye Başkan Adaylığınız söz konusu olabilir mi? Sorusunu cevaplayan Demirtaş; Benim ve bütün İlçe Yönetimi olarak bizim tek adayımız Mehmet Murat Çalık ‘tır. Yani örgütün % 100’ünün kabulüyle olur bu. Ama şöyle bir şey olabilir. İBB başkanımız Ekrem İmamoğlu daha yukarılara çıkarsa ebetteki İBB adayımız Mehmet Murat Çalık olabilir böyle bir durum olursa benim adaylığım konusunu o zaman değerlendiririz. Şeklinde ifade etti.

“Temennimiz Ekonominin Düzelmesidir”

Demirtaş; Ekonomisi kötü yönetilen Ülkede çok kötü yönetiliyor. Bazı projelerde aksamalar oldu. Onları tamamlasak zaten Beylikdüzü uçar. O projeler tamamlanacak. Büyükşehir ile müşterek yapılması gerekenler var. Onlar tamamen ekonomik koşullardan dolayı maalesef bazı işler Türkiye ‘de olduğu gibi bizde de aksamaya uğradı. Diliyorum ekonomi biran önce düzelir. Normalleşir yani artık 20 bin lira dahi bir ailenin geçimine cevaz vermediği bir Ülkede yaşıyoruz. Böyle bir durumdayız. O projeleri tamamlarsak zaten bizim hiç eksiğimiz kalmaz.

 

 

“Metromuzu İstiyoruz!”

TBMM’ye İstanbul 3. Bölgeden gönderdiğimiz eski ilçe başkanımız Beylikdüzü ’nün evladı Avukat Turan Taşkın Özer bangır bangır bunu mecliste dillendirdi. Yani İmzayı atın. Metromuzu istiyoruz diye. Daha önce de Grup Başkan Vekillerimiz dillendirdi. CHP Milletvekillerimiz de dillendirdi. Ne hikmetse yaptırtmıyorlar. Hiçbir açıklamaları yok. İmzalamıyorum diyorlar imzalamıyorlar. 

“İmza Bekliyor”

Ekrem İmamoğlu Başkan olduktan sonra, 39 İlçe ’ye olduğu gibi Beylikdüzü ’ne de hizmet yağıyor. Hatta coşarak geliyor. Altyapı problemini bitirdi İSKİ kanalıyla. Kavşaklar yapıyor. Kültür Merkezine destek oluyor. Kreşler yapıyor. Onun dışında Metro ile ilgili bir imza atılabilse; Metro’da gelecek ama Cumhurbaşkanlığından İmza bekliyor. Sanki bu hizmet yapılmasın diye imzayı bekletiyorlar. Dünya da aynı zamanda10 tana Metro inşaatı yapan tek Belediye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu önderliğinde yapılıyor. Güzel şeyler yapıyoruz biz burada. Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık Şehir Planlamacısı olması sebebiyle çok iyi planlamalar yapıyor. Türkiye’de ki en iyi Belediyelerden biriyiz dedi.

Haber: Nezir Karayün

 

Mülayim Demirtaş, chp, beylikdüzü chp, chp beylikdüzü ilçe başkanı


Tarih: 04.08.2023 16:37
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.