Döşemealtı birinciliği elden bırakmıyor.

Saadet Partisi emin adımlarla ilerliyor. Antalya Döşemealtı Saadet Partisi İlçe Başkanı Metin Kandemir ve ekibi Döşemealtı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi.

Döşemealtı birinciliği elden bırakmıyor.

Döşemealtı Çıplaklı Toki konutlarında bulunan üyelerin katılımları ile gerçekleşen genişletilmiş ilçe divan toplantısına Saadet Partisi Antalya İl başkanı Ramazan Düzen,  Saadet Partisi genel idare kurulu üyesi ve Antalya il sorumlusu Hasan Güldal, Saadet Partisi Antalya Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Güler, Saadet Partisi Döşemealtı ilçe başkanı Metin Kandemir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Saadet Partisi Antalya İl başkanı Ramazan Düzen, çalışmaları ile göz dolduran Türkiye’de 973 ilçede 8. Olan ve Antalya’da çalışmaları ile 1. Sırada ki yerini koruyan Döşemealtı ilçe teşkilatına teşekkür etti.

 

Düzen; “Türkiye’nin Gündemi Enflasyondur”

Açılış konuşmasının ardından Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, gelen misafirleri selamladığı konuşmasında, Milletimizin gerçek gündemine ve problemine odaklanmalıyız diyen Düzen, Gündem yine oldukça yoğun; fakat biz her zaman olduğu gibi, bunca gündem arasında milletimizin gerçek gündemine ve problemlerine odaklanacağız. Yersiz ve gereksiz gündemlere takılıp kalmayacak, iktidarın gerçek gündemi unutturmak adına ortaya her gün bir yenisini attığı kısır tartışmalarla da asla enerji ve zaman kaybetmeyeceğiz! İfadelerine yer verirken, ” Türkiye’nin asıl gündemi enflasyondur, hayat pahalılığıdır, yağmur gibi yağan zamlardır. Bitirilen tarım, yok edilen hayvancılıktır. İsraf ve yolsuzluktur. En büyük israf ise yapılan yanlış yatırımlar ve yürütülen yanlış politikalarla bir nesli kaybetmektir” dedi.

Güler; “Kadınlara hak ettiği değeri vereceğiz”

Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Güler, hayata değer katan kadınların her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek başladığı konuşmasın da; kadınların tüm zorluklara rağmen hayata yol ve yön katmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Güler, “Tarihe baktığımızda da görüyoruz ki ülkemiz gelişmesinde kadınlarımızın büyük katkıları olmuştur. Bu yüzden, kadının eğitimini, sağlığını, sosyalleşmesini ve üretime katılmasını sağlamak, bunların önündeki engelleri kaldırmak,  aslında hem bireye hem de topluma yapılan en büyük yatırımdır. Çıkarılan yasalar ve iyileştirmeler olsa da, bu yasaların uygulanmasındaki keyfilik ve denetimsizlik, özel sektör başta olmak üzere bir çok alanda büyük bir mağduriyet oluşturmaktadır. Çalışan kadının şartlarını, eşitlik ilkesinden ziyade adalet ilkesi ile düzenlemek devletin asli vazifesidir. Çalışıp para kazanıyorsa değerlidir.” yargısı, tüm hayatını, ailesi ve çocuklarına adayan ve bunu tercih eden “ev hanımı” nı değersizleştirmektedir. Hâlbuki ki her kadın evinde, çalışma alanında ülkesine büyük katkılar sunmaktadır. Kadın, yaratılışı gereği annelik vasfı ile toplumu oluşturan en önemli unsurdur. Bu nedenle kıymetli ve önemli sorumlulukları vardır. İlk mürebbiyedir. Yapıcı, onarıcı, toparlayıcı ve koruyucu özellikleri ile ailenin bel kemiğidir. Bu yüzden geleceğimizi şekillendiren ve evde ağır işçi olarak çalışan kadınların, ev hanımlarının, “özlük haklarının verilmesi” için yapılacak düzenlemeler Bir Lütuf Değil, En Doğal Hakkın Teslimidir.” Dedi.

Güldal; “ Kaybolan yılların sorumlusu kim?”

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hasan Güldal ise, “Hedefimiz  hak nizamı hakim kılmak adil bir düzen kurmaktır. Arzumuz tüm insanlığın saadetidir. Herkesin huzur barış ve özgürlük içinde yaşayabileceği yaşanabilir bir Türkiye yeniden  büyük Türkiye ve yeni bir dünya düzenini kurmaktır. Saadet Partisi yeni sloganı adil devlet adil düzen seninle olur” dedi.

Güldal, “Hayallerini bu ülkenin topraklarında filizlendirmek isteyen gençlerimiz, maalesef kendi ülkelerine küsüyorlar  ve kırılmış bir kalple gidiyorlar. Yüksek enflasyon bir gün elbette düşer, ekonomi toparlanır, toprak ekilir, tersaneler ve atölyeler yeniden çalışır; fakat kaybolan yıllar nasıl geri getirilebilir ki? Türkiye’nin yarınlarında gençlerimize ihtiyacımız var! Gençlerin enerjisi ile ülkemizi hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız! Sizi hor gören, fikirlerinize tahammül edemeyen, geleceğinize ipotek koymak isteyen bu iktidarın yıktığı ne varsa düzelteceğiz! En başta da sizlerin umudunu yeniden yeşerteceğiz! Sinemaya ve tiyatroya gitmenin, hatta kahve içmenin dahi lüks sayıldığı, en temel ihtiyaçları karşılamanın zorlaştığı, günlerinizi gelecek kaygısıyla geçirdiğiniz bu kötü gidişe sizinle birlikte dur diyecek ve bu karamsar tabloyu hep birlikte değiştireceğiz. “İnsanca Yaşam”ı sizinle birlikte, sizin için kuracağız!” dedi.

Saadet Partisi Döşemealtı ilçe başkanı Metin Kandemir toplantıda yeni üyelere rozetlerini takarken, “Saadet Partisi ve  Milli Görüş camiamıza yeni katılan üyelerimizin rozet takma törenine katılan üyelerimize ve bütün katılımcılara çok teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Filiz KELEŞ


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.06.2022 10:11
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.