Döşemealtı’ nda Saadet Farkı

Türkiye üçüncülüğüne yükseldi ama saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Döşemealtı’ nda Saadet Farkı

Saadet Partisi Döşemealtı ilçe teşkilatı başarılı çalışmalarını saha da yarattığı rüzgâr ile devam ettiriyor.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye genelinde yapılan ilçe başkanlıkları çalışma raporlarında 8. sıraya   yükselen ve yerini uzun süre koruyan Saadet Partisi ilçe teşkilatı Haziran ayı rapor müzakerelerinde 973 ilçe teşkilatı arasında Türkiye 3.sü oldu.

 

Kandemir; “ Biz toparlayıcı güç olmaya devam edeceğiz”

Saadet Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Metin Kandemir ve ekibi Döşemealtı ilçe merkezin de bulunan Cuma pazarı girişinde sevgi ve kardeşlik standı açarak misafirlerini ağırladı. Standı ziyaret eden herkese çay ve taze meyve ikramın da bulunan Kandemir, “ Biz toparlayıcı güç olmaya devam ediyoruz. Aynı ilçede yaşadığımız hemşerilerimizi parti gözetmeksizin ailemiz olarak görmekteyiz. Saadet partisi olarak farkımız, vatandaşın kim olduğuna, kime yakın veya uzak durduğuna, hangi fikre ve dine mensup olduğuna, varlık veya yokluk konumuna, yaşlı-genç, erkek-kadın olup olmadığına bakmaksızın herkesi, ‘İnsanca Yaşam’ hedefimize katkı yapmaya ve ‘İnsanca Yaşama’ noktasındaki gayretlerimize katılıma davet ediyoruz” dedi.

 

Kandemir Başkanlığında güçlü kadroda hangi isimler yer alıyor?

Saadet Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Metin Kandemir’in çalışmaların da kendisini destekleyen güçlü kadrosun da yer alan isimler; Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Alp, Planlama Ve Koordinasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kazım Kaplan, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Sarı, Tanıtım Ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Musa Karabacak, Sivil Toplum Kuruluşları Ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şakir Demir, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Karataş, Mahalli İdareden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bayram Tımartaş, Muhasebe Ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Çil, Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Bahattin Öztaş, İlçe Sekreteri Feytullah Abay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Hüse.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 06.07.2022 12:59
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.