Edirneli Kadınların Ürettiği Yöresel Ürünler İnternet Üzerinden Dünya Pazarında

Edirneli Kadınların Ürettiği Yöresel Ürünler İnternet Üzerinden Dünya Pazarında

Edirneli Kadınların Ürettiği Yöresel Ürünler İnternet Üzerinden Dünya Pazarında
Edirne Valiliği, kentteki kadın kooperatifleri ve belediyeler tarafından üretilen yöresel ürünlerin satışa sunulduğu internet sitesinin açıldığını duyurdu.
 
 
Edirne'de kadın kooperatifleri ve belediyeler tarafından yapılıp Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Merkezi (TÜTAGEM) laboratuarlarında analizleri gerçekleştirilen yöresel ürünler, Edirne Valiliği'nce oluşturulan 'edirneyoresel.com.tr' internet sitesinde satılmaya başlandı. Valilik, internet sitesinin açıldığını duyurup, vatandaşları kooperatiflere destek olmaya davet etti.
 
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Edirnemizin yöresel ürünlerinin yer aldığı ilk ve tek internet sitesi 'http://edirneyoresel.com.tr' açıldı. Edirne'mizdeki kadın kooperatifleri ve belediyeler tarafından üretilen, gıda ürün analizleri TÜTAGEM laboratuvarlarında yapılan yöresel ürünlerimiz artık tek noktada. Edirne'mizin ürünlerinin markalaşması ve yöresel ürünlerimizin tanıtılmasına katkı sağlayacak web sitemizi ziyaret etmeye ve kooperatiflerimize destek olmaya bekliyoruz. 'http://edirneyoresel.com.tr' ilimize hayırlı olsun" denildi.
 

Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com

Tarih: 19.01.2024 14:11
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.