EMEKLİ, DUL VE YETİMLERİMİZE BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN MÜJDE

EMEKLİ, DUL VE YETİMLERİMİZE BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN MÜJDE

EMEKLİ, DUL VE YETİMLERİMİZE BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN MÜJDE

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, emekli, dul ve yetimlerimize müjdeyi vererek bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Dr. Mustafa Çöl açıklamasında; “Yaşam boyu çalışarak ülkemize emek veren değerli emeklilerimiz, dul ve yetimlerimize desteklemek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz. İlçemizde ikamet eden emeklilerimize koşulsuz şartsız yılda 2 defa Mart ayında 2.500 TL, Kasım ayında 2.500 TL olmak üzere toplamda 5.000 TL değerinde SANJET kontörü sağlayacağız. SANJET’ e sahip olmayan emeklilerimizi de unutmadık, 5.000 TL değerinde doğalgaz-kömür kullanabileceği yardım destek kartı temin edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Karadeniz doğalgazını 1 yıl ücretsiz yapmıştı. Sanjet abonelerimizden bize gelen talepler üzerine SANJET kâr edince yapacağının sözünü vermiştim ve yapıyorum.

Bu projeyle, emeklilerimizin, dul ve yetimlerimizin hayatlarını daha rahat ve huzurlu bir şekilde sürdürebilmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Onların değerini bilmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Projemizin ilk etabını MART 2024’te uygulamaya başlayacağız ve emeklilerimizin, dul ve yetimlerimizin bu destekten faydalanması için gerekli adımları atmaya başladık. Sizlerin desteği ve anlayışıyla, bu projeyi daha da geliştirmeyi ve daha fazla vatandaşımıza ulaşmayı umuyoruz.

Emeklilerimizin hak ettikleri değeri görmesi ve yaşamlarını daha iyi şartlarda sürdürebilmeleri için bu projeye destek olmanızı bekliyor, her bir emeklimize, dul ve yetimlerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyoruz.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 26.02.2024 13:59
  • Pazartesi 35.8 ° / 24.6 ° Güneşli
  • Salı 36.3 ° / 26.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 38.9 ° / 26.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.