Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde Sinema Keyfi

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde Sinema Keyfi

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde Sinema Keyfi
Gençlere ve eğitime verdiği destekle adından her zaman söz ettiren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun prestij projeleri arasında yer alan Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi farklı sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Bir çok alanda çocuk ve gençlere ücretsiz hizmet veren Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’nde üniversiteli gençlerimiz bir araya gelerek sinema filmi izlediler.
Her fırsatta çocuklar ve gençlerle buluşan ve gençlerimizin gelişimi için büyük gayret gösteren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezimizdeki faaliyetlerin tamamı ücretsiz. Bizler gençlerimiz için yapıyoruz onlar da sahip çıkıyor. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ve çalışma azmimizi arttırıyor. Gençlik Merkezimiz çocuklarımızla gençlerimizle güzel. Bu anlamda tüm gençlerimizi Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezine davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Güzel bir deneyim yaşayan üniversiteli gençlerimiz kendilerine sağladığı olanakların yanı sıra sinema ve gezi programlarıyla da kendilerine büyük bir fırsat verildiğini belirterek bu imkanlar için Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 16.11.2023 12:41
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.