Emirdağ Belediyesi İlçe Genelinde Temizlik Seferberliği Başlattı

Emirdağ Belediyesi İlçe Genelinde Temizlik Seferberliği Başlattı

Emirdağ Belediyesi İlçe Genelinde Temizlik Seferberliği Başlattı
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze gerekli talimatları vererek ilçemiz genelinde temizlik seferberliği başlattı.
‘Temiz Çevre Temiz Emirdağ’ sloganıyla ilçe genelinde temizlik seferberliği başlatan ve organize bir şekilde hareket eden ekiplerimiz aynı anda farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde ilçe genelinde bulunan tüm cadde ve sokaklar, parklar, ana arter yollar karış karış süpürüldü. Ara caddelerde bulunan ve görüntü kirliliği oluşturan tüm moloz, yığıntı, kir ve süprüntülerin temizliği yapıldı. Diğer taraftan ekiplerimiz hasar görmüş çöp konteynerlerin onarımını gerçekleştirirken kullanılamayacak hale gelmiş olanları da yenileriyle değiştiriyor.
Vatandaşımızın temiz, ferah, huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamak için gereken tüm çalışmaların yapıldığını belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Evimiz dediğimiz ilçemizi pırıl pırıl yapmak hepimizin görevi. Biz temiz bir Emirdağ istiyoruz. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse ilçemiz her zaman daha temiz olur. Temizlik çalışmalarımızda özveri ile çalışan personelimize yürekten teşekkür ediyorum. Azim ve gayretle hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Belediye ekiplerimiz tarafından yapılan çevre temizlik çalışmaları vatandaşlarımız tarafından beğeniyle karşılandı.
Yapılan temizlik çalışmalarından memnun olan vatandaşlarımız Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya ve ekiplerimize teşekkür etti.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 14.10.2023 10:24
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.