Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde Örgü Günleri

Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde Örgü Günleri

Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde Örgü Günleri
Birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde ‘Örgü Günleri’ devam ediyor. Çarşamba günlerinin klasiği haline gelen örgü günlerine yoğun ilgi gösteren kadınlarımız hem keyifli vakit geçiriyor hem de çay sohbet eşliğinde el işlerini yapıyor. Sonrasında ise Belediye sağlık çalışanlarımız tarafından kadınlarımızın tansiyon ve kan şekeri ölçümleri yapılıyor.
Kadınlarımızın, Kadın Kültür Evi’ne sahip çıkmasından oldukça memnun olduğunu belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Emirdağlı kadınlarımız için projelendirdiğimiz Kadın Kültür Evi’nin hanımlarımız tarafından benimsenip yoğun olarak kullanılması bizler için gurur verici. Düzenlenen örgü günleriyle hanımlarımız hem sosyalleşiyor hem de üretiyorlar. Her çarşamba düzenlenecek olan örgü günlerine tüm hanım kardeşlerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kadın Kültür Evi’nde bir araya gelen hanımlarımız kendilerine bu güzel imkanları sunan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 18.01.2024 13:19
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.