Genç, yeni yıl mesajı yayımladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni yıl mesajı yayımladı. Mesajında bütün vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Genç, 2024 yılının insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Genç, yeni yıl mesajı yayımladı

Genç, yeni yıl mesajı yayımladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni yıl mesajı yayımladı. Mesajında bütün vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Genç, 2024 yılının insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Başkan Genç, mesajında, "2024 yılının bütün dünyada barış ve huzurun sağlandığı, savaş ve katliamların son bulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

“2024 YILINA PROJELERLE BAŞLIYORUZ”

2024 yılını daha güzel bir hale getirmek için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da projelere ağırlık vereceğini dile getiren Genç, “2024 yılının daha güzel, huzurlu ve müreffeh geçmesi için Ortahisar Belediyesi olarak görev ve sorumluluklarımızı lâyıkıyla yerine getireceğiz. Hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltecek, bütün ihtiyaç ve isteklerine cevap verecek projelerimizi planlamaya ve hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ekopark, Tarih Müzesi, Trabzon Akvaryum, Kuş Parkı, Pazarkapı Yaşam Alanı, Boztepe Yürüyüş Yolu ve Seyir Terası, Dijital Gençlik Kütüphanesi, Basın Tarihi Müzesi, Ortahisar Spor Kompleksi, Doğa Park, Sağlıkçılar Parkı, En Mutlu Köy Projesi, GES gibi hemşehrilerimizin yaşamına değer katan projelerimizi 2024 yılında da hayata geçirmekte kararlıyız. Bu doğrultuda 2024 yılına da projelerle başlıyoruz. Proje belediyeciliği anlayışımızın yeni yılda da devam edeceğinin nişanesi olarak Geçit Mahallemizde inşa ettiğimiz GES (güneş enerjisi santrali) 2024 yılının ilk haftalarında enerji üretimine başlayacak.” cümlelerine yer verdi.

“YAŞAM STANDARTLARINI YÜKSELTECEK PROJELER”

Vatandaşların 2024 yılını en güzel şekilde geçirmesi için belediyenin bütün imkânlarını seferber edeceklerini kaydeden Başkan Genç, “Bundan önceki çalışma dönemlerimizde olduğu gibi yeni yılda da vatandaşlarımızın yaşam konforunu daha da yükseltmek, kentimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Özellikle şehrimiz için her biri elzem olan projelerimizi tamamlayarak vatandaşlarımıza kent yaşamının olmazsa olmazları arasında yer alan nitelikli hizmetler sunacağız. Bu anlamda hemşehrilerimiz tarafından dile getirilen istek ve talepleri de çözüme kavuşturmak için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de Ortahisar’ımıza, Trabzon’a değer katacak, yaşam standartlarını yükseltecek sosyal, kültürel, sanatsal, sportif her türlü proje ve faaliyete destek olacağız.” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK DEVLETLERİN SUSKUNLUĞU VİCDANIMIZI YARALIYOR”

Yeni yılın bütün insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Başkan Genç, özellikle Gazze’de ve Filistin’in diğer kentlerinde yaşanan katliamlara ve savaş suçlarına karşı insanlığa çağrıda bulundu. İsrail’in masum Filistinlilere halkına yaptığı vahşetin ve soykırımın son bulması gerektiğini ifade eden Başkan Genç, “Her yeni yıl; yeni umutlar, yeni dilekler, yeni heyecanlar ve yeni sevinçlerle başlar… Ama içinde bulunduğumuz dünya konjonktürü ve Ortadoğu coğrafyasında gelişen olaylar bizim geleceğe umutla bakmamızın önüne set çekiyor. 21. yüzyılın en büyük katliamlarının yaşandığı ve insanlığa karşı suç işlendiği Gazze’de ve Filistin’de cereyan eden bu vahşet karşısında büyük devletlerin suskunluğuna devam etmesi vicdanımızı yaralıyor. Umarım Birleşmiş Milletler, dünyanın önde devletleri ve bütün Müslüman ülkeler 2024 yılında Ortadoğu’da barışın tesis edilmesi, katliamların son bulması için daha aktif ve sonuç alıcı bir şekilde devreye girer.” cümlelerini kullandı.

“BARIŞ VE DOSTLUKLARIN ÇOĞALDIĞI BİR YIL…”

2024 yılının güzel olaylarla hafızalarda yer edinecek bir yıl olmasını dileyen Genç, “2024 yılının eşiğinde bulunduğumuz bugünde Yüce Rabbimiz (C.C)’den içten ve samimi duygularımla yeni yılımızın bütün insanlığa hayırlar, güzellikler getirmesini diliyorum. Umarım 2024 yılı, hafızamızda güzel olaylarla anacağımız, bizi sevince ve mutluluğa gark eden, bütün dünyada insan haklarının, demokrasinin, adaletin, hukukun üstünlüğünün ve çevreye, doğaya saygının öne çıktığı; sevgi, barış ve dostlukların çoğaldığı; savaşların, çatışmaların ve katliamların son bulduğu bir yıl olur. Bu vesilelerle 2024 yılının çok güzel ve hoş olaylarla anacağımız bir yıl olmasını temenni ederken, bütün vatandaşlarımızın da 2024 yılını tekrar tebrik ediyorum.”  ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.


Trabzon,Ortahisar Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: genç yeni yıl mesajı yayımladı
Tarih: 31.12.2023 14:10
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.