Hayat Park Lağım Faresi İstilasına Uğradı

Bahçekent’te bugünlerde halkın uğrak noktası olan Hayat Park'ta lağım fareleri görülmeye başlandı.

Hayat Park Lağım Faresi İstilasına Uğradı

Hayat Park’ta bulunan havuzda ve çimenler arasında yoğun şekilde görünmeye başlayan lağım fareleri vatandaşları korkutuyor. 

Bahçekentlilerin aileleri ile birlikte gittiği, çay içip çimenler üzerinde oturduğu parkta görülen lağım fareleri korkuya sebep oldu. Vatandaşlar, çocukların oyun oynadığı alanda farelere karşı tedbir alınmamasına tepki gösterdi. 

Vatandaşlar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’a seslenerek şehrin insanlarının huzur ve refah içinde parklarda sağlıklı bir ortamda yaşayamayacaksa koltuklarında neden oturduğunu sordu? Bu halkın başkan ve ekibini hizmet etmek için seçtiğine değinen vatandaşlar, vatandaşların sağlığını düşünmeyen bir belediyecilik anlayışının yerel seçimlerde gereken cevabı alacağını dile getirdi. 

Vatandaş tarafından görülen böyle büyük bir problemin belediye yetkilileri tarafından neden görülmediğine de anlam veremediklerini açıklayan Bahçeşehirliler, bu şehirde güvenli bir şekilde akşamları aileleri ile dışarı bile çıkamamanın bedelini sorumluların ödemesini istedi. Bir an önce bu fare rezilliğine son verilmesi gerektiğini de aktaran vatandaşlar, tüm yetkilileri göreve davet etti

Kaynak: Medya90


Tarih: 11.12.2023 04:00
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.