“Haydi Döşemealtı, sandık başına”

Antalya Postası gazetesi ofisini ziyaret ederek muhabirimiz Hafize Gül Toker ile Döşemealtı’nda yerel seçim süreci ve Saadet Partisinin çalışmaları hakkında bilgi aktaran Saadet Partisi 2024 Yerel Seçimleri Döşemealtı 1. Sıradan M

“Haydi Döşemealtı, sandık başına”

“Döşemealtı çağ atlayacak”

 

Antalya Postası gazetesi ofisini ziyaret ederek muhabirimiz Hafize Gül Toker ile Döşemealtı’nda yerel seçim süreci ve Saadet Partisinin çalışmaları hakkında bilgi aktaran Saadet Partisi 2024 Yerel Seçimleri Döşemealtı 1. Sıradan Meclis Üyesi Adayı

Makine Mühendisi Kemal Hatipoğlu, “Döşemealtında uzun yıllardır faaliyet gösteren firmamız ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. 

 

Saadet Partisi 2024 Yerel Seçimleri Döşemealtı 1. Sıradan Meclis Üyesi Adayı

Makine Mühendisi Kemal Hatipoğlu, “Döşemealtında uzun yıllardır faaliyet gösteren firmamız ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet etmeye devam ediyoruz.

 

“Spordan, sosyal yaşama farklı bir Döşemealtı”

Döşemealtı BUDERUS kombi doğalgaz ve yerden ısıtma sistemleri yetkili servisi olarak uzun yıllardır hizmet eden ilçenin tanınmış işadamlarından ve spor yöneticilerinden olan Hatipoğlu, 2024 seçimlerinde Saadet partisi meclis üyesi olarak yola çıktı. Amacımız, genç nesili yaşanılabilir bir Döşemealtı ile buluşturmak diyen Hatipoğlu, “futboldan, voleybola, yüzmeye, atletizme kadar sporun her branşında hizmet alabilecekleri tesisler açmayı Çocuklarımızı ve gençliği geleceğe güvenle hazırlayabilmek ayrıca sosyal zamanlar geçirecekleri alanlar kurmaktır” diyerek ilçenin geleceğine ışık tutacak projelerin gençliğe yapılacak yatırımlarda gizli olduğunu belirtti. 

 

“Döşemealtı çağ atlayacak”

Hatipoğlu, “ Döşemealtında siyasetin belli bir ölçüsü yok, esnaflık yaptığım için esnafın derdini biliyorum. Sporun eksikliğini hissedebiliyorum. Ayrıca onlarca turistlik alanımız olmasına rağmen Antalya’nın turizm gelirinden bir pay alamıyoruz. En büyük topraklara sahip olan ilçenin turizmden gerekli payı alabilmesini sağlayacak projelerimiz var. Bunun yanı sıra arazi bakımından gözle görülebilir bir zenginliğe sahibiz bununla beraber yapı ve inşaatta en çok ruhsat veren ilçe Döşemealtı’dır. Bu demektir ki önümüzde ki 15-20 yıllık süreç Döşemealtı’ nın yapılaşma yönünde çağ atlayacağı yıllar olacaktır” 

 

“Saadet hırkasını çıkarmayacağız”

“Bu değişim yaşanırken hayatın olağan akışından kopmadan ilçenin temizlik, ulaşım, sosyal yapılanma, gençlik merkezleri, yaşlı bakım evleri, kreş ve kadınlarımızın ürettiklerini satabilecekleri alanlar ve kültürel etkinlikler gibi bir çok alanda hızlı ve köklü değişimlere imza atmamız gerekiyor. Bu bağlamda meclis üyesi olarak çıktığım bu yolda önümüze konulacak ve vatandaşın yararına olacak tüm projelere bakış açımız olumlu olacaktır. Siyasi fikir gözetmeksizin ilçeye değer katacak projelerin yanında olacağız. Bunu yaparken, yola çıktığımız Saadet partisinin hırkasını çıkarmayacağımızın da altını çizmek isterim. Güzel olan her şeye evet demeye hazırız” dedi. 

 

“Muhtarlar ile aramızda ağ oluşturacağız”

“Belediye her mahallenin ihtiyacına göre hizmet etmelidir. Muhtarlarımız ile aramızda sürekli iletişim sağlayabileceğimiz bir ağ oluşturacağız. Kaynaklarımızı iyi bir şekilde yönetirken, muhtarlarımızdan mahalleleri adına gelen talep ve önerileri dikkatle sonuca ulaştıracağız. Samimiyet ile çıktığımız bu yolda maddiyat değil memnuniyet bilinci ile hizmet edeceğiz” dedi. 

 

15-20 yıllık süreçte ilçenin kaderi ile oynanmaktadır”

Döşemealtı’ nda göreve talip olan siyasi adayların kararlı bir duruşları olduğunu göremiyorum. Bu bölgeye hizmet etmesi gereken adayların geçmiş yönetimlerde olduğu gibi genel projeler ile yola çıktıklarını görüyorum. Oysaki bizim yerel kalkınmayı destekleyecek projelere ihtiyacımız var. Encümen üyelerinin yönetimi yönlendirmesi gerekir, bunu bu ilçede görmüyoruz. Yönetim encümeni yönlendiriyor. Döşemealtı her şeyi hak ediyor. İlçemizin geleceğe güvenle bakabilmesi için güzel projeler ve turizm alanında adının sıkça anılması gerekir. Kontrolsüz yapılaşma, imara açılmış yeşil alanlar, denetimsiz yapılan ruhsatlandırılmalar ilçenin 15-20 yıllık süreçteki tarihini etkileyecektir. Bunun olmaması için çabalıyoruz. Bunun yaşanmaması için elimi taşın altına koyarak encümende yerimi almaya hazır olduğumun altını çiziyorum” dedi. 

 

“Haydi Döşemealtı, sandık başına”

Saadet partisi olarak, kararsızları yanımıza alarak yürüyeceğimiz bu yolda bize inanan herkesi 31 Martta sandık başına davet ediyorum. Geleceğine ve yaşadığın ilçenin kaderine sen karar vereceksin. Çocukların, gençlerin ve yaşlıların hayata güvenle bakabilmeleri huzur içinde yaşayabilmeleri için kendini buna mecbur hissetmelisin. İlçede kazanılan paranın ilçemizde harcanmasını sağlayacak esnafımızın yüzünün güleceği projeler için, kadınlarımızın ürettiklerini satabilecekleri projeler için, gençlerimizin sporu hayatlarına dahil edecekleri projeler için, yaşlılarımızın huzurla yaşayacakları projeler için haydi Döşemealtı sandık başına”

Haber: Hafize Gül TOKER


Tarih: 12.03.2024 09:07
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.