Hoş Geldin Bebek Projemiz Hayata Geçti…

Hoş Geldin Bebek Projemiz Hayata Geçti…

Hoş Geldin Bebek Projemiz Hayata Geçti…
Vali/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ziya Polat’ın Sosyal Belediyecilik talimatları doğrultusunda ihtiyaç sahibi aileler için yaptığımız sosyal yardım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.
Çalışmalarımız kapsamında; Kars SYD Vakfı ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde belirlediğimiz bebek sahibi olacak ihtiyaç sahibi ailelerimizin mutluluklarına ortak olmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek amacıyla uygulamaya koyduğumuz Hoş Geldin Bebek Projemizi hayata geçirdik.
Proje kapsamında yeni doğan bebekleri için hazırladığımız içerisinde hastane çıkış seti, anne kucağı, çocuk bezi, ateş ölçer, hijyen seti, krem,  ilk oyuncağı gibi 23 kalemden oluşan Hoş Geldin Bebek paket yardımları ekiplerimizce ailelerimize adreslerinde teslim ediliyor.
Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerimiz için yaptığımız sosyal yardım çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Kars,Kars Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: hoş geldin bebek projemiz hayata geçti…
Tarih: 28.11.2023 11:34
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.