HÜDAİ KAPLICALARIMIZDA %100’E YAKIN DOLULUK ORANI YAŞANIYOR

HÜDAİ KAPLICALARIMIZDA %100’E YAKIN DOLULUK ORANI YAŞANIYOR

HÜDAİ KAPLICALARIMIZDA %100’E YAKIN DOLULUK ORANI YAŞANIYOR

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımız, ara tatil döneminde yine vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor olup, %100’e yakın bir doluluk oranıyla hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyor.

Sandıklımızın termal tatil ve sağlık turizmi alanında parlayan yıldızı Hüdai Kaplıcalarımız, ara tatil döneminde yine vatandaşların büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Son dönemde artan sağlık ve doğal tedaviye olan taleple birlikte kaplıcalarımız, neredeyse %100 doluluk oranına ulaşarak hemşehrilerimize sağlık hizmetlerini sürdürüyor.

Şifalı jeotermal suları ve eşsiz doğal çevresiyle öne çıkan Hüdai Kaplıcalarımız, termal turizmin öncü noktalarından biri olma özelliğini koruyor. Özellikle ara tatil döneminde, yöredeki vatandaşlarımızın yanı sıra çevre illerden gelen ziyaretçilerle dolup taşan Hüdai Kaplıcalarımız hem sağlık hem de dinlenme ihtiyacını karşılıyor.

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hüdai Kaplıcalarımız, doğal kaynaklarıyla ve modern tesisleriyle hemşehrilerimizin sağlığına hizmet etmeye devam ediyor. Yoğun talep bizi memnun ediyor. Burada doğanın huzur verici atmosferinde hemşehrilerimizin sağlık bulmasını ve dinlenmesini sağlamak, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı.” ifadelerine yer verdi.

Zengin mineral içeriğiyle sağlık sorunlarına iyi geldiği bilinen Hüdai Kaplıcalarımız, bu özellikleriyle sadece ilçemizin değil, termal tedavi arayışında olan ülkemizin değişik noktalarından gelen ziyaretçilerin de uğrak noktası olmaya devam ediyor. Sizlerde binlerce derde şifa olan Hüdai Kaplıcalarımıza gelerek, unutulmaz bir tatil ve şifa deneyimi yaşayabilirsiniz.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 15.11.2023 12:46
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.