HÜRRİYET: HİZMETİ ENGELLEYEN BİR ANLAYIŞLA MÜCADELE ETTİK

HÜRRİYET: HİZMETİ ENGELLEYEN BİR ANLAYIŞLA MÜCADELE ETTİK

HÜRRİYET: HİZMETİ ENGELLEYEN BİR ANLAYIŞLA MÜCADELE ETTİK

Nokta TV’de yayınlanan Seçime Doğru programının konuğu olan Başkan Hürriyet 5 yıl boyunca karşılaştığı engellemeleri anlatarak “Hizmeti engelleyen bir anlayışla mücadele ettik dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV’de yayınlanan Ebru Şimşek’in moderatörlüğündeki Seçime Doğru programının konuğu oldu. Bugün Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akçaalan ve Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek’in sorularını yanıtlayan Başkan Hürriyet, geçirdiği 5 yıla değindi.

“Doğru Şeyler Değil”

Başkan Hürriyet, “5 yıl zor geçti fakat bu zorluklar bizi dinç tuttu. Meclis çoğunluğu olsaydı ekonomik olarak çok daha rahat bir hizmet dönemi geçirmiş olacaktık. Bize zaman ve para kaybettirdi. Karşımızda yapıcı bir muhalefet yoktu. Çok vicdansızca dönemler yaşadık. Camiye ayakkabı ile girdi iddiası çok vicdansızca bir durumdu. Bunun siyasetle hiçbir alakası yok. Bunlar doğru şeyler değil.

“İftira Atmak Kul Hakkına Girmektir”

Gerçekten öyle bir durum olsa çık linç et ama olmadığını bile bile iftira atmak kul hakkına girmektir. Hizmet araçlarının satın alınma meselesine hayır denmesinin siyasetle hiçbir alakası yok. Bu resmen belediyeyi zora sokmak. Hizmeti engelleyen bir anlayış. Biz bu anlayışla mücadele ettik. Kreşlerin açılmasına engel olmadılar fakat Kreş Müdürlüğüne engel oldular. Bir Kreş Müdürlüğü’ne neden hayır derler bunu anlamış değilim.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.03.2024 12:45
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 17.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.