İlk albümünün 10’uncu yılı

Bu yıl ilki düzenlenen Axisler’de Yaz Konserleri’nin son gününde Axis İstanbul AVM'de Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Gökhan Türkmen sahne aldı. Canlı performansıyla sevenlerine keyifli bir gece yaşatan Türkmen’in, ilk albümü ‘B?

İlk albümünün 10’uncu yılı

İstanbul gecelerine renk katan Axisler’de Yaz Konserleri, dün akşam Axis İstanbul AVM'de Gökhan Türkmen’le final yaptı. Türkmen, kendisini izlemeye gelen sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı. Konser alanını dolduran on binlerce kişi, Türkmen’in şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. İki saat sahnede kalan Türkmen, dillere dolanan şarkılarının yanı sıra dansıyla da tam not aldı. Türkmen’in eşi Sinem Türkmen ve kızı Nil Rona da sahne kenarından tüm şarkılara eşlik ederek, dans etti.

 

Axis İstanbul AVM, Türkmen’e bir de sürpriz yaptı. 2008 yılında ilk albümü ‘Büyük İnsan’ı çıkaran Türkmen için sahneye 10’uncu yıl pastası getirildi. Bu jest karşısında hayli mutlu olan Türkmen, pastayı kızı Nil Rona’yla birlikte kesti. Türkmen, “10 yıl geçmiş… Çok teşekkür ediyorum” dedi. Türkmen’e ayrıca kendisiyle özdeşleşen bir şapka da hediye edildi. Genç şarkıcı, “Bu şapkayı şimdi takayım” diyerek, konserine yeni şapkasıyla devam etti.

 

Katılımın ücretsiz olduğu Axisler’de Yaz Konserleri’nin ilk durağı Axis Kağıthane AVM’ydi. 3 Ağustos’ta İdo Tatlıses, 4 Ağustos’ta Sinan Ceceli ve Burak King, 5 Ağustos’ta ise Buray Axis Kağıthane AVM’de konser vermişti. Axis İstanbul’daki konserler ise 10 Ağustos’ta İlyas Yalçıntaş’la açılış yapmış, 11 Ağustos’ta ise Alişan’ı ağırlamıştı.

 

Axis İstanbul AVM Hakkında:

Axis İstanbul AVM, geçmişle geleceğin birleştiği noktada, tarihi yarımadanın yanı başında yer alan Eyüp’te, sunduğu eşsiz alışveriş deneyimi, renkli eğlence ve sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan yepyeni bir alışveriş merkezi. Axis İstanbul AVM, her zevke ve bütçeye hitap eden, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması, 1.400 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı, süpermarket, elektronik market, çocuklar için büyük ve eğlenceli oyun alanı, fitness merkezi, sinema salonu, kapalı ve açık otopark ile alışverişten eğlenceye, teknolojiden sosyal aktivitelere kadar hayatınıza renk katacak tüm noktaları bünyesinde birleştiriyor. Hem yakın çevresindeki ofis çalışanlarına, hem de ailelere ve her yaştan ziyaretçiye konforlu bir alışveriş deneyimi sunan Axis İstanbul AVM’ye İstanbul’un tüm merkezi noktalarından kolaylıkla ulaşılabiliyor. Axis İstanbul AVM, E5 ile Vatan Caddesi kesişiminde, Bayrampaşa metro durağının yanı başında yer alıyor.

 

 


Tarih: 13.08.2018 11:56
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.