İŞ VE CEMİYET HAYATININ ÜNLÜ ERKEKLERİ

KİP KIŞ KOLEKSİYONUNU DENEYİMLEDİ

İŞ VE CEMİYET HAYATININ ÜNLÜ ERKEKLERİ

İş, sanat, spor ve cemiyet hayatının önde gelen erkekleri erkek moda markası KİP’in “KİP Gentlemens Day” temalı yeni yıl brunch davetinde buluştu. KİP’in şık ve trendy tasarımlardan oluşan kış koleksiyonunun da davetliler tarafından deneyimlendiği davet keyifli anlara sahne oldu.

 

Glens Nişantaşı’nda düzenlenen KİP Gentlemens Day yeni yıl davetine katılan İzzet-Yasemin Özilhan, DJ Jabbar, DJ Aksak, Can Tursan, Arda Önen, Erkan Akıllı, Tamer Yılmaz, Rıfat Yüzüak, Serhat Kaynarpınar, Ahmet Olgun Sünear gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri KİP’in kış koleksiyonunu deneyimleme fırsatı yakaladı.

 

Erkeklere şık, rahat, trendy ve renkli bir dünya sunan KİP Kış koleksiyonunda soğuk kış günlerinin vazgeçilmez parçaları arasında yer alan uzun yünlü, pamuklu paltolar, örme kabanlar ve dolgu montlar modern detaylarla güçlenerek KİP erkeğinin stil sahibi duruşuna son dokunuşu yapıyor. Mont ve kabanlar özellikle renkli balıkçı yaka trikolarla bir arada iddialı kombinlerin parçası haline geliyor. Kısa deri ceketlerin kumaş pantolonlarla kombinlemesiyle ortaya çıkan görünüm de erkeklere etkileyici bir hava katıyor. Uzun yünlü paltolar ise özellikle takım elbiseler ile kullanıldığında genç profesyoneller için ideal.

 

Lacivert, kahve, siyah, gri, yeşil, bordo, oranj gibi renk kullanımların uyumunun dikkat çektiği koleksiyon; bot, eldiven, kaşkol gibi KİP erkeğinin casual görünümünü tamamlayan aksesuarlarla zenginleşiyor.

 


Tarih: 17.12.2018 10:14
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.