İZMİT BELEDİYESİ MANGALA TURNUVASI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

İZMİT BELEDİYESİ MANGALA TURNUVASI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

İZMİT BELEDİYESİ MANGALA TURNUVASI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Farklı spor branşlarında turnuvalar organize ederek spor bilincini arttıran İzmit Belediyesi, tarihi zekâ oyunu olan Mangala Turnuvası düzenleyecek

Birçok farklı spor branşından turnuvalar düzenleyen İzmit Belediyesi, yepyeni bir etkinliğe daha imza atacak. İzmit Belediyesi; Zeka Sporları ve Oyunları Konfederasyonu ile Mangala Federasyonu işbirliğinde Mangala Turnuvası düzenleyecek. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılacağı turnuva 14 Ocak Pazar günü saat 13.00’te İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Kayıtlar 12 Ocak’a Kadar Devam Edecek

Turnuvada, Türk Kültürü’nde önemli bir yer tutan ve UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi’nde yer alan Mangala oyunu tanıtılacak. Oyunun kuralları ve oynanış şekli anlatıldıktan sonra müsabakalar yapılacak. Mangala Turnuvası’nda yer almak için başvuru ve kayıtlar 26 Aralık – 12 Ocak tarihleri arasında https://file.izmit.bel.tr/mangala-turnuvasi/ adresinden yapılabilecek. Detaylı bilgi 0262 318 0000 – 4708 numarasından alınabilir.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 29.12.2023 14:12
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.