Kara yolu ulaşıma kapatıldı.

Ölü ve yaralılar var.

Kara yolu ulaşıma kapatıldı.

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü, pancar yüklü iki kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs ve kamyonlar alev aldı. Başkan Erdoğan meydana gelen feci kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Bakan Bozdağ, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Van-Ağrı kara yolu kaza nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan’ da sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, "Ağrı Tutak'ta meydana gelen kazada 7 vatandaşımız rahmetli oldu. Milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ağrı Tutak kara yolundaki trafik kazasında 7 kişinin yaşamını yitirdiğini, 2'si ağır 11 kişinin yaralandığını bildirdi. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün maalesef bir diğer trafik kazası da Ağrı Tutak kara yolunda bir otobüsün tankere çarpması sonucu 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada 2'si ağır 11 yaralı var. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: ulaşıma kapatıldı.
Tarih: 07.11.2022 16:57
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.