Kaya, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunu kutladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaya, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunu kutladı

Kaya, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunu kutladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Başkan Kaya mesajında şu ifadeleri kullandı: “Köklü bir geçmişe sahip olan Polis Teşkilatımız mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz fedakârca görev yaparak kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden beri ülkemizde huzur ve düzeni sağlamak için çalışmaktadır.


“MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE HAK ETTİĞİ YERİ ALDI”


Polis Teşkilatımız 179 yıldır anlamlı ve ulvi görevi, gerek yurt içinde, gerek yurt dışında başarılı bir şekilde yerine getirerek, milletimizin gönlünde hak ettiği yeri almış bulunmaktadır. Ülkemizde emniyet ve huzurun tesis edilmesi için gece gündüz çalışan, mücadele eden Polis Teşkilatımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. 
Aziz Milletimiz, bağrından çıkmış Emniyet Teşkilatımıza her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya da devam etmektedir. Bu vesileyle, her kademede görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarını tebrik ediyorum.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  ‘Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.’ ifadesiyle, polisimizin ne büyük bir öneme haiz olduğunu vurgulamıştır.


“HUZUR VE ASAYİŞİ TEMİN ETMEK İÇİN…”


Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutluyorum. Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. 
Bu vesileyle Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza ve ailelerine öncelikle sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”


Trabzon,Ortahisar Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 10.04.2024 00:19
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.