Kent Başkan Dergisi’nden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya Ödül

Kent Başkan Dergisi’nden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya Ödül

Kent Başkan Dergisi’nden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya Ödül

İlçemizde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Kent ve Başkan dergisi tarafından ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.
Kent ve Başkan dergisinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği tüm Türkiye’yi kapsayan ve tüm belediyelerin aday olduğu Kent ve Başkan 2023 Ödül törenine yurt dışı programından dolayı katılım sağlayamayan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya ödülü, Kent ve Başkan Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel tarafından makam odasında takdim edildi.
İlçemizi her alanda marka şehir haline getirmek için gerçekleştirdiği projelerin ödüle layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu:” Kent ve Başkan Dergisinin düzenlediği 2023 yılının En Başarılı Belediye Başkanı ödülünü Emirdağ halkımız adına aldık. Ekip arkadaşlarıma, bizlere her koşulda destek veren ve her anımızda teveccühleriyle bizlere güç veren kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Kadim Şehrimiz Emirdağ’da birlikte daha nice başarılara imza atacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.


Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.11.2023 13:01
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.