Keşan Belediyesi Berat Kandili nedeniyle kandil simidi dağıttı

Keşan Belediyesi Berat Kandili nedeniyle kandil simidi dağıttı

Keşan Belediyesi Berat Kandili nedeniyle kandil simidi dağıttı

Keşan Belediyesi tarafından Berat Kandili sebebiyle düzenlenen program kapsamında vatandaşlara Kandil Simidi ikram edildi.

Programa; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ile Nuran Uslu ve vatandaşlar katıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’ın dört bir yanında vatandaşın kandilini kutladıklarını belirterek, “Berat Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Çok değerli hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, şehrimize ve ülkemize sağlık, esenlik, huzur, bereket ve güzellikler getirmesini diliyoruz. Güzel ilçemizin her mahallesinde, her sokağında, her köşesinde, her yüreğinde izimiz ve adımız var çok şükür. Mübarek kandil gününde gülümseyen yüzler, ışıldayan gözler, muhabbet ve sevgi dolu sözler ile bizi karşılayan esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile kucaklaştık. Her birine şükranlarımı sunuyorum.  Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim ibadet ve dualarımızı kabul etsin. Berat Gecemiz Mübarek Olsun.”


Edirne,Keşan Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 27.02.2024 14:11
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.