KİSİAD İŞ ADAMLARI ÜMRANİYE’DE BULUŞTU

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kiğı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (KİSİAD) üyeleriyle toplantıda bir araya geldi. Bingöllü iş adamlarına seslenen Başkan Yıldırım, “Ümraniye’de birçok güzel işe imza attık” dedi.

KİSİAD İŞ ADAMLARI ÜMRANİYE’DE BULUŞTU

Bingöl Kiğı Sanayi İş Adamları Derneği’nde üyelerle toplantı gerçekleştiren Başkan Yıldırım, “Böyle güzel bir mekanda bizleri bir araya getiren Rabbimize şükürler olsun” dedi.

5 yılda deprem, sel ve yangınlar gibi birçok doğal afet yaşandığını hatırlatan Başkan Yıldırım, Ekonomik buhranlar yaşanmasına rağmen devlet kanalıyla güzel hizmetler yapıldığını, Ümraniye’de de birçok güzel işe imza atıldığını söyledi.

Birkaç gün önce metroya bindiğini ve her yerin kirli olduğunu görünce çok üzüldüğünü ifade eden Başkan Yıldırım, “Bu işini bilmez aymazlardan İstanbul’u kurtarmamız gerekiyor. Beni de unutmayın. Hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 29.02.2024 08:25
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.