KÖY ZİYARETLERİ

Köydes kapsamında Kayadibi- İcilli bağlantı yolunda bulunan eksiklikleri tespit etmek için ziyaretlerini devam ettiren Kaymakam ÜNCÜ, İcilli ve Ahmetli Köylerini ziyaret etti.

KÖY ZİYARETLERİ

Köydes kapsamında Kayadibi- İcilli bağlantı yolunda bulunan eksiklikleri tespit etmek için ziyaretlerini devam ettiren Kaymakam ÜNCÜ, İcilli ve Ahmetli Köylerini ziyaret etti.  Ahmetli Köyünde kıraathaneye uğrayan ve burada vatandaşlarımızın çay ikramını geri çevirmeyen Kaymakamımız Hamdi ÜNCÜ,  köylülerin sorunlarını dinleyip, yapılması gereken çalışmaların takibini ara vermeden sürdüreceğiz dedi. Daha sonra İcilli Köyüne geçen Kaymakam ÜNCÜ, burada Köy Muhtarı Ahmet ÇOBAN ve köy halkı tarafından karşılandı.  Köy Muhtarlığına geçen Kaymakamımız ÜNCÜ ve beraberindekiler burada köy sorunları ile ilgili  sohbet ettiler. Kaymakam ÜNCÜ ''Yaptığımız bu ziyarette bizlere sıcaklık ve misafirperverlik örneği gösteren köy muhtarlarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu. Köy muhtarı ve vatandaşlarımız, Kaymakam ÜNCÜ' nün  ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler.


Tarih: 11.10.2018 10:37
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.