KREŞ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

KREŞ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

KREŞ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Başkanımız Ekicioğlu: Çocuklarımızın okul öncesi eğitime ulaşmasında geride kalan bir altyapı vardı ve biz bu açığı “14 mahalleye 14 Kreş” yaparak kapatacağız.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu “Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi “her mahalleye bir Kreş” noktasında Kervansaray Mahallesi’ndeki Kreşimizin temelini attık ve yer teslimini yaptık. Müteahhit firma da demir bağlamaya başladı.” diyerek şu açıklamada bulundu:

 

“Biz, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Ve bundan sonra da “14 mahalleye 14 Kreş” sözümüzden hareketle önümüzdeki günlerde de diğer mahallelerimizdeki Kreşlerin attığımızda Kırşehir kamuoyu ile paylaşacağız.

 

Yapılaşmanın az olduğu mahallelerde, Kreş konusunda, bu bir ihtiyaçtı ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz bu ihtiyaçları karşılayacağız. Çünkü çocuklarımızın okul öncesi eğitime ulaşmasında geride kalan bir altyapı vardı ve biz bu açığı “14 mahalleye 14 Kreş” yaparak kapatacağız.  

Kreşimiz şimdiden Kervansaray Mahallemize ve Kırşehir’e hayırlı olsun.”


Kırşehir,Kırşehir Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: kreş inşaatı devam ediyor
Tarih: 15.01.2024 13:28
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.