‘LEYLA HANIM’IN ABDURRAHMAN YÜKSEL’İ BEKİR AKSOY: “FATMA BAŞKAN ÇOK BAŞARILI BİR İŞE İMZA ATTI”

‘LEYLA HANIM’IN ABDURRAHMAN YÜKSEL’İ BEKİR AKSOY: “FATMA BAŞKAN ÇOK BAŞARILI BİR İŞE İMZA ATTI”

‘LEYLA HANIM’IN ABDURRAHMAN YÜKSEL’İ BEKİR AKSOY: “FATMA BAŞKAN ÇOK BAŞARILI BİR İŞE İMZA ATTI”

Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ belgesel filminde Abdurrahman Yüksel’i canlandıran Bekir Aksoy gala sonra yaptığı konuşmada, “Burada olduğumuz için hem mutlu hem de gururluyuz. Fatma Kaplan Hürriyet gerçekten çok başarılı bir işe imza attı” dedi.

Yapımcılığını İzmit Belediyesinin üstlendiği, Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ belgesel filmi gala programını gerçekleştirdi. Gala, geniş katılımla geçtiğimiz akşam Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapıldı.

“Her Oyuncuya Nasip Olmaz”

Filmde Belediye Meclisi üyesi Abdurrahman Yüksel’i canlandıran Bekir Aksoy gala sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bu birçok hikayeyi içinde barındıran bir hikaye. İçinde başarı var, dram var, bir mücadele var, irade var, güç var, inanç var, birliktelik var. O zamanki zorlu koşullarda çok ciddi bir savaş verilmiş. Bu savaşı da bir ekiple vermiş Leyla Atakan’ın dirayetli duruşu ailesinden gelen sağlam bir duruş. Gerçekte yaşamış o insanları görmüş olmak, ailelerle tanışmış olmak her oyuncuya nasip olacak bir şey değil. Burada olduğumuz için hem mutlu hem de gururluyuz. Fatma Kaplan Hürriyet gerçekten çok başarılı bir işe imza attı” dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 15.02.2024 14:28
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.