Mahallelerde Genel Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Mahallelerde Genel Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Mahallelerde Genel Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor
 
               
 

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün, kent genelinde başlattığı kapsamlı genel temizlik çalışmaları devam ediyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in talimatıyla tüm mahallelerde başlatılan genel temizlik çalışmaları kapsamında, cadde, sokak ve boş alanlarda adım adım temizlik yapılıyor.

İlhanlı ve Selçuk Mahallelerinde startı verilen genel temizlik çalışmaları, Şahsüleyman Mahallesi, Efendibey Mahallesi Niğde Evleri mevkii ve Fertek Mahallesinde devam ediyor.

Ekipler, başlattıkları temizlik çalışmalarıyla bulvar, cadde ve sokaklar ile orta refüj ve kaldırımları adete pırıl pırıl temizlerken, boş alanlardaki birikinti ve hafriyatlar da bulundukları yerlerden kaldırılarak daha uygun alanlara taşınıyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra, genel kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürdüklerini belirtti.

Vatandaşlardan da çevre temizliği konusunda daha hassas olmalarını isteyen Niğde Belediye Başkanı Özdemir, “Ekiplerimiz tüm şehri kapsayacak şekilde genel temizlik çalışmalarına devam ediyor. Güzel Niğde’mizi, daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için tüm hemşehrilerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 


Niğde,Niğde Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 16.01.2024 19:28
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.